Pitta Sensitive-Regenesis

2 geweldige nieuwe productlijnen van Lakshmi met ingrediënten die de kwaliteit hebben om een aangedane huid te resetten, te herstellen, te kalmeren en terug in een natuurlijke balans kunnen brengen.

Acne, allergieën, alopecia (haarverlies), dermatitis (huidontsteking), cellulite, psoriasis, vochtophoping, infecties, herpes, droogte, afschilfering, verslapte huid.

Allemaal huidaandoeningen die opnieuw in balans moet worden gebracht en waarbij we de oorzaak tot in de kern moeten gaan aanpakken. En sommige aandoeningen te verzachten.

Beschermen - kalmeren - verfrissen en roodheid verlichten

Lakshmi heeft een speciale jarenlange studie gedaan naar de gevoelige en reactieve huid. Om van binnen en van buiten met natuurlijke werkstoffen de zeer, zeer gevoelige huid, ook met ontstekingen, rosacea en huiduitslag te kunnen behandelen.

  • Pitta Sensitive Ritual: een beauty-routine voor de gevoelige en reactieve huid.
  • Pitta Regenesis Ritual: een ritueel voor de meer veeleisende huid met problemen zoals ontstekingen, rosacea en ernstige huiduitslag.

De nieuwe producten van lakshmi voor "een gevoelige" tot "zeer reactieve huid" bieden verlichting en een antwoord op de meest veeleisende en hyperreactieve huid, ZONDER toevlucht te hoeven nemen tot het gebruik van CORTISONE-CRÈMES.

Roodheid komt voor op het voorhoofd, de wangen, de mond en de kin soms zelfs tot aan de nek.

Zeer geschikt voor:
  • De gevoelige huid die vatbaar is voor roodheid, dermatitis, rosacea en zichtbare haarvaten op het voorhoofd, de wangen, de mond en de kin. Soms zelfs tot aan en in de nek.
  • Een overgevoelige huid die de neiging heeft om snel overbelast te zijn.
  • Een huid die vaak last heeft van jeuk of een prikkend en brandend gevoel.


Pitta Sensitive

Regenesis
BETEKENIS REGENESIS

Regenesis is een prachtige naam voor een nieuwe geweldige huidverbeterende cosmeceutische lijn. "Regenerate"  -  "Regenereren"

Therapie Regenesis:  "opnieuw geboren worden"

Pitta Sensitive: Schoonheidsroutine voor de gevoelige huid

1. Reinigen - Sensitive Milk: Een verzachtende reinigingsmelk met kaasjeskruid
2. Tonifiëren - Sensitive Tonic: Herstellende lavendeltoner
3. Ontspannen - Sensitive Oil: Verzachtende olie met sint-janskruid
4. Herstellen - Regenesis Serum: Ultra-hydrateren serum met blauwe kamille
5. Afsluiten - Sensitive Cream: Beschermenderozencrème en/of Sensitive Night Balm
6.  Balans - Sensitive Mask: Microbioom, herstellend cellulosemasker


Regenesis: Schoonheidsroutine voor de huid die last heeft van roodheid

1. Reinigen  - Sensitive Milk: Een verzachtende reinigingsmelk met kaasjeskruid
2. Tonifiëren - SensitiveTonic: Herstellende lavendeltoner
3. Ontspannen - Sensitive Oil: Verzachtende olie met sint-janskruid + Multivit Vial Ampullen
4. Herstellen - Regenesis Serum: Ultra-hydrateren serum met blauwe kamille
5. Afsluiten - Regenesis Cream (medisch Product): Tegen roodheden/of Regenesis Night Balm
6. Balans - Sensitive Mask: Microbioom, herstellend cellulosemasker + Multivit Vial Ampullen + Black Mud

Gepatenteerde ingrediënten
Phytosoothe LS9766tn: Brassica-fytosterolen: Vermindert ontstekingen en versnelt het herstel van het afweervermogen van de huid.
Actiderm: Panthenol, glycyrrizinezuur, allantoïne, olijfolie, copaiba, palmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit.
Epicalmin tcm: Verzachtende en actieve antioxidant. Effectief tegen roodheid. versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid.
Sint-Janskruidextract: Gaat ontstekingen tegen, heeft geneeskrachtige eigenschappen. Kalmerend en verzachtend effect voor de geïrriteerde, kwetsbare en gevoelige huid.

Heb je ook last van ontsierende gesprongen rode adertjes, couperose of dermatitis op je wangen, voorhoofd of neus?

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een kwetsbare, gevoelige huid die snel rood wordt. Of zelfs last hebben van dermatitis, couperose, rosacea en/of gesprongen haarvaatjes. Een gevoelige huid kan jeuken, snel geïrriteerd zijn en/of prikken en branden. Er zijn verschillende oorzaken van al deze ongemakken. Waardoor springt een adertje?

Rode adertjes

Rode adertjes kunnen erfelijk zijn. Rode adertjes kunnen ontstaan door temperatuursverschillen, specerijen en alcohol. Tijdens een hete zomer kunnen de haarvaatjes springen doordat de druk op de adertjes groter is.

Een huid die gevoelige haarvaatjes heeft moet tijdens de zomer of een vakantie goed beschermt worden. De wand van een haarvaatje of ader is eigenlijk een soort spier. Een serum kan helpen om de haarvaatwandjes sterker te maken zodat ze goed samentrekken. En je moet jezelf beschermen tegen de zon. Veel de schaduw op te zoeken en een hoed of pet op te zetten.

Couperose of Rosacea?

Couperose of Rosacea zijn chronische huidaandoeningen die vaak voorkomen in het gezicht. Wat het meest opvalt aan deze huidaandoening is de felrode kleur van de neus en de wangen. Maar ook op hals en decolleté. De letterlijke betekenis van Rosacea is ‘rood als een roos’. Blozen is roodheid die tijdelijk of blijvend is. Kleine uitgezette bloedvaatjes met puistjes en bultjes zijn de meest voorkomende kenmerken.

Couperose is erg goed te behandelen d.m.v. coaguleren. Als je dan thuis zelf meewerkt met een juist product om de wandjes van de haarvaatjes sterker te maken en dus de roodheid te verminderen blijft je huid voor een lange tijd rustig en mooi. Bij rosacea kan de huid intensief rood zijn of zelfs paars-rood met ontstekingen.

Dermatitis

Een huid die ontstoken is, is een serieus en ernstig huidprobleem en kan vaak alleen opgelost worden met cortison. Cortison verbetert op dat moment de huid maar heeft ook andere bijwerkingen en lost het eigenlijke probleem niet op naar mijn mening.


Als je alles al hebt geprobeerd voor een gevoelige/overgevoelige huid en nog geen fijn of langdurig effect of uitwerking hebt kan Esthetisch Centrum Tilburg misschien helpen.

Producten voor thuis die:

  • ontstekingen verminderen en snel de huid helpen met herstellen
  • roodheid verlichten en verzachten
  • het natuurlijke afweersysteem versterken
  • het onaangename trekkerige gevoel tegen gaan
  • anti-aging zijn

Dagelijkse verzorging thuis

De splinternieuwe Pitta en Regenesis huidverzorginglijnen van Lakshmi helpen ook een gevoelige huid met aanleg voor couperose te versterken en te herstellen.

Pitta Sensitive en Pitta Regenesiszijn van superieure kwaliteiten kunnen een cortisonen crème vervangen. Lakshmi houdt zich al jaren bezig met onderzoeken naar de gevoelige huid en de verzorging ervan, heeft 2 nieuwe Pitta-rituelen ontwikkeld:

  • Pitta Sensitive,de beautyroutine voor de gevoelige huid en snel geïrriteerde huid.
  • Pitta Regenesis, een beautyritueel voor de meer veeleisende huid met problemen als dermatitis, rosacea, couperose, ontstekingen en huiduitslag.

Werking bij een onrustige, rosacea-, geïrriteerde/eczeemachtige- en rode huid

  • De weerstand van de huid verbetert, de huid voelt minder strak aan en fris aan.
  • Bij de zeer gevoelige huid in een acute fase bieden deze producten direct verlichting zonder dat er cortison moet worden gebruikt.

Als het lichaam spreekt, liegt het nooit

Waarom heb je deze huidaandoening? Wat zou de oorzaak kunnen zijn? Sress en andere psychologische problemen spelen bij acne, psoriasis, eczeem, jeuk en andere huidproblemen zeker een rol. Negatieve emoties verergeren de problemen zelfs.

Voeding, wat je eet en drinkt is belangrijk voor de werking van je organen. Voor de een anders dan voor de ander. Op elke leeftijd kun je aan je eetpatroon nog iets veranderen. Als je wilt.

Graag help ik je daarbij.